Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Британското посолство ускорява визитe

Дата: 29.08.2002

Британското посолство ще въведе ускорена система за издаване на визи за определени категории кандидати. Кандидатите за визи, попадащи в тези категории, ще могат да оставят документите си в посолството и да получат визите си за 24 часа, без да се налага личен разговор с визов служител.
Право да кандидатстват по ускорената процедура ще имат служители на всички фирми, организации, министерства, включени в списъка за облекчено издаване на визи, като е необходимо писмено потвърждение от организацията, която спонсорира кандидата, или покана от британска страна.
Привилегировани по "бързата процедура" ще бъдат и хората на възраст над 60 години, членове на чиито семейства живеят в Англия. Облекчението ще важи и за граждани, посещавали Обединеното кралство най-малко два пъти за последните три години.

Journey

Видяна общо: 436 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.