Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Паднаха цените по черноморските курорти

Дата: 01.09.2002

Заради дъждовете и лошото време туристите плащат спането си само за ден-два напред

Луксозните апартаменти пък от 32 лева вече се наемат за 20-25 лева

Цените на нощувките за туристите по Северното Черноморие паднаха от 1 септември, установи проверка на Journey. С 1-2 лева за българи, и 1-2 долара за чужденци, е по-евтино в Балчик. През август частните квартири се предлагаха за 5-7 лева на легло, сега цената е 4-5 лв. Луксозните апартаменти пък от 32 лева вече се наемат за 20-25 лева.

С 2 лева по-малко е нощувката в къмпингите “Космос” край Дуранкулак и “Добруджа” край Шабла. Цената е 6 лв. на легло, за деца до 13 години тя е 3 лева. Чужденците плащат колкото българските туристи. В момента къмпинг “Добруджа” е почти пълен с французи и българи.

Заради дъждовете и лошото време туристите плащат спането си само за ден-два напред, казаха собственици на хотели и квартири. Доплащат по-дълъг престой, само ако грейне слънце. Поне на 20 топли дни през септември се надяват хотелиерите по Северното Черноморие.

Варна
Юри Георгиев

Видяна общо: 332 рейтинг: 0.08

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.