Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Московският ресторант “Бялото слънце на пустинята” предлага бой с петли

Дата: 02.09.2002

Нетрадиционно забавление предлага един московски ресторант. Всеки понеделник, посетителите на заведението имат възможността да наблюдават бой с петли.

Когато отивате на вечеря в ресторант, най-вероятно очаквате приятна храна, добра компания и спокойна обстановка. Добрата кухня в този московски ресторант е всекидневие, приятната компания зависи от вас самите, но в понеделник вечер не търсете тук спокойствие.

Московският ресторант “Бялото слънце на пустинята”, носещ името на едноймения филм, е известен в руската столица с вкусната си узбекска кухня, поднесена в съответствие с националните традиции. Това, което вероятно не знаете, е че традициите на Узбекистан включват и бой с петли. Именно това развлечение ви предлагат в ресторанта всеки понеделник. На специален ринг два петела провеждат истинска битка, след която остава куп перушина. Управителят обяснява, че птиците не биват наранявани или убивани по време на боя, което вероятно надали ще успокои защитниците на животните. Въпреки, че не се приемат парични облози, този от посетителите, който познае победителя, получава награда.

Специално за Journey.bg
Лена Стольяр

Видяна общо: 404 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Московският ресторант “Бялото слънце на пустинята” предлага бой с петли
© 2000-2021 Journey.bg. Всички права запазени.