Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Първи международен форум по екотуризъм у нас

Дата: 02.10.2002

Международни организации, занимаващи се с екотуризъм, се събират на форум у нас

Първият у нас национален форум по екотуризъм бе открит в София. Форумът е организиран от проект Опазване на биологичното разнообразие и икономически растеж /ОБРИР/ със сътрудничеството на Министерството на околната среда и водите, Министерството на икономиката и Министерството на земеделието и горите, оповести БТА.
Четиридневният форум има национален характер, но в него участват и представители на международни организации, занимаващи се с екотуризъм. Целите са да се привлече вниманието на българската общественост и да се допринесе за разработването на национална политика за екотуризма.
Форумът се финансира от Американската агенция за международно развитие /ААМР/. В рамките на програмата са предвидени конференция, изложение и конкурс за иновационни проекти.

 

Видяна общо: 622 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.