Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Журналистическо пътуване в региона на Централна Стара планина

Дата: 21.11.2002

Регионална туристическа асоциация “Стара планина”

Трявна – Дряново – Габрово – Севлиево - Априлци – Троян – Тетевен

5300 Габрово  ул. “Райчо Каролев” № 4  ет. 3  тел. 066/ 291 61; 371 37  e – mail: silvia@veda.bg

 

Регионална туристическа асоциация “Стара планина”

Трявна – Дряново – Габрово – Севлиево - Априлци – Троян – Тетевен

5300 Габрово  ул. “Райчо Каролев” № 4  ет. 3  тел. 066/ 291 61; 371 37  e – mail: silvia@veda.bg

 

 

 

 

 

 

Изх. №  118/ 15.11.2002 г.                                                                              На вниманието

Гр. Габрово                                                                                                    на  /име на журналиста/

                                                                                                                     на  /име на медията/

 

Относно: Провеждане на журналистическо пътуване в региона на Централна Стара планина във връзка с награждаването на най – добрите туристически обекти  за 2002 г.

           

Уважаеми господин/ ГОСПОЖО………………………,

Регионална туристическа асоциация /РТА/ “Стара планина” – една от четирите регионални туристически организации в страната – Ви кани да участвате в тридневно журналистическо пътуване, което ще се проведе от 26 до 28 ноември т.г. Ще бъдат посетени градовете Трявна, Габрово, Севлиево, Троян и Тетевен. Пътуването на представителите на водещи медии е с цел  запознаване с туристическия потенциал и забележителностите в общините на Средна Стара планина. Ще имате възможността да присъствате на церемонията по връчването на годишните награди за най-добри хотел, семеен хотел, селска къща, заведение за хранене, музей и за туристически обект на региона за 2002 година. Раздаването на наградите на РТА “Стара планина” е финалът на едногодишен проект за “Гарантиране на качеството на туристическите услуги” и ще се състои на 26.11.2002 г. от 20.00 ч. в ресторанта на четиризвездния хотел “Свлиево Плаза” – Севлиево.

            Пред Вас ще се представят предложенията за зимния туристически сезон -  познатият доскоро като място за летни ваканции регионвече предлага и възможности за активен зимен отдих – ски, възстановки на местни традиции. На място ще получите и информация за готовността ни за посрещане на гости през  предстоящите празници – 8 декември, Коледа, Нова година, зимната ваканция.

            Контактът с местните хора, постигнали определени успехи в туристическия бизнес, ще бъде най – удачният начин да се убедите в това, че туризмът е истински приоритет в развитието на икономиката на региона ни. През последните 7 години немалко местни предприемачи тръгнаха почти “от нулата” и благодарение както на собствената си предприемчивост и труд, така и на общите усилия на новосъздадените туристически неправителствени организации успяха да създадат и да наложат на пазара чудесни туристически обекти, които печелят все повече постоянни клиенти.

Всички разходи на участниците в журналистическия рейд /транспорт от София до региона и обратно, храна, нощувки/ се поемат от организатора – РТА “Стара планина”. Тръгването е на 26.11.2002 г. /вторник/ в 8.45 ч. от площада зад Храм – паметника “Александър Невски”  - София. Връщането в София е предвидено за 28.11. /четвъртък/ около 17.00 ч.

Заявките за участие в пътуването на един Ваш представител молим да изпращате най – късно до 20 ноември на факс: 066/ 3-61-90  или да потвърдите устно на телефоните на РТА “Стара планина”. Молим да отбележите трите имена на журналистите, името на медията, която представляват и телефони за контакт.

            Ще се радваме да бъдете наши гости през трите дни на пътуването.

            Очакваме Ви!

 

            С уважение: Силвия Хинкова Изпълнителен директор

Видяна общо: 588 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Журналистическо пътуване в региона на Централна Стара планина
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.