Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Хотелиерство и туризъм в Швейцария - София

Дата: 05.11.2004

IHTTI - Разковничето на успяващите хотелиери


Място: хотел Хилтън
Начало: 18.00 ч.

  • Сертификат
  • Швейцарска диплома или
  • Бакалавърска степен

Един от най-утвърдените институти по хотелски мениджмънт създаде традиция два пъти в годината да организира срещи с потенциалните си клиенти в България.

Първата среща-представяне за тази година се състоя през месец февруари, а предстоящият семинар ще представи възможностите, които предлага института в град София.

IHTTI е водещ швейцарски институт в областта на туризма и хотелиерството, предлагащ разнообразни учебни програми. Член е  на редица национални и международни професионални организации в областта на хотелиерството и туризма, включително и на Световната организация по туризъм.

Акцентът в обучението е върху администрацията и управлението на хотелиерството и туризма.  Отчита  се и факта, че за успешна кариера и реализация в бъдеще, на студентите са необходими различни професионални умения, които не могат да бъдат научени само на теория.

Обучението е изцяло на английски език. Студентите също изучават френски или немски език, тъй като езиковите познания са неотменна част от цялостната квалификация на желаещите да работят в хотелската индустрия. Решаващ фактор  е и високата квалификация и професионализъм на преподавателския състав. От изключителна важност за професионалната реализация на студентите са редовно организираните семинари за професионална ориентация и срещи-интервюта с работодатели и фирми не само от Швейцария, но и от цял свят. Учебната програма е структурирана от последователни семестри  по теория (5месеца) и реална платена практика (4-6 месеца), през която студентите получават заплата от минимум 2060 CHF (около 1400 евро) на месец в реномирани хотели, курорти, заведения за развлечение и ресторанти  в страната и по света.

Повече информация за IHTTI и за предстоящите срещи можете да получите от представителя за България “Евроскул Холидейз” - София: 981 22 31, 981 03 30.

Видяна общо: 306 рейтинг: 0.08

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.