Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Годишно събрание на БАТА - напомняне

Дата: 29.11.2006

Уважаеми колеги,

С настоящето Ви напомняме, че:

 1. Желаещите да нощуват на 30.11 и/или на 01.12.06 г. в хотел Родина, моля да потвърдят броя на стаите най-късно до 29.11.2006 г.
 2. Онези от Вас, които не са успели да си платят членския внос, но искат да бъдат допуснати до участие в Отчетно-изборното събрание на БАТА на 01.12.2006, могат да заплатят дължимите суми от 10:00 ч. на 01.12, когато ще се извършва и регистрацията на участниците.
 3. Желаещите да изложат свои рекламни материали, които да предоставят на вниманието на свои колеги и партньори, могат да направят това на специално определените за целта маси пред зала Марица от 10:00 ч. на 01.12 - петък.
 4. Ще имате възможност да закупите останалите ограничени количества от
  • Първи том на “Комплексното ръководство за управление на заведения за хранене и развлечение” на доц. Асен Чаушев
  • Мемоарната книги на Юлия Франтишек “Балкантуристки истории”
  • Триизмерния фотоалбум на природни,туристически и културно-исторически забележителности на България
 5. В момента се водят преговори с БУЛБАНК за издаване на кредитни карти на членове на БАТА с логото на БАТА и регистрационния номер на ТО/ТА.

Молим, за принципното Ви съгласие да получите такава карта, защото от прогнозните количества зависи максималният размер на отпускания кредит и размерът на лихвения процент. Офертата е специално изготвена за наши членове и ще играе роля на ID, идентифицираща Вашето членство в БАТА.

Пожелаваме Ви успешен бизнес и до скорошна среща на 01.12.2006 г.

С уважение,

БАТА Секретариат

Видяна общо: 329 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.