Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Излезе ноемврийския брой на HОtels & RЕstaurants MAGazine

Дата: 14.11.2006

Централна тема на броя са чартърите. От нея ще разберете как се прави чартър, какво се случва на българския чартърен пазар, добри ли са позициите на българските авиопревозвачи.

Рубриката Профили разказва за семейния бизнес на Соня и Стоян Капсъзови, собственици на Капсъзови къщи в Ковачевица.

В броя присъства още анализ на отминалия летен сезон и отзвук от регионалните туристически борси в Казанлък и Смолян. Българските Маршрути отвеждат в Берковица, а дестинация на броя е индииският щат Гуджарат.

От хотелската секция ще раберете, че екстрите в хотела вече не са лукс, а необходимост. Ще научите и какво всъщност казва звездната категоризация, както и кои са първите 37 обекта, носители на марката за качество Автентична България.

Ресторантските страници отново обръщат внимание на европейските и световни стандарти за безопасност на храните, а готвачите има какво да научат от материалите, посветени на шоколада и гъбите.

Видяна общо: 335 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.