Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Заседание на ЕФЛА в София

Дата: 09.11.2007

Ловната политика на Европейския съюз и опазване на  биоразнообразието в Югоизточна Европа ще се разискват на среща в София

На 9 ноември 2007 г. Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България” ще бъде домакин на заседание на управителния съвет на европейската федерация на ловните асоциации на страните членки на ЕС (FACE) www.face.eu.

На следобедната сесия на заседанието на управителния съвет на европейската структура на ловци и природозащитници, ще бъде проведена среща с ръководствата на ловните съюзи от Югоизточна Европа, на която ще се дискутират: ловното законодателство на Европейския съюз, съхранението на биоразнообразието в региона и комуникациите в средите на ловната общественост и със сродните не-правителствени организации. На срещата са поканени представители от Хърватска, Сърбия, Албания и Румъния. 

Уважаеми дами и господа, ръководството на Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България” ви кани да присъствате на брифинг с ръководството на Европейската ловна структура и с представителите на Националните ловни съюзи. Срещата с медиите ще се проведе от 9:30 часа на 9 ноември 2007 г., в сградата на хотел Анел на бул. “Тодор Александров” № 14.

Отдел „Връзки с обществеността и международно сътрудничество на Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България”.

За повече информация - Аделина Илиева, тел.: 0887 892 006.

Видяна общо: 637 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.