Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Заключителен семинар по проект Трансгранична партньорска бизнес мрежа – Симеоновград – Тригоно

Дата: 19.11.2007

На 19 ноември 2007г. /понеделник/ от 13.00 ч. в сградата на Община Симеоновград ще се проведе заключителен семинар по проект Трансгранична партньорска бизнес мрежа – Симеоновград – Тригоно, финансиран по програма ФАР за трансгранично сътрудничество BG 2004/016-782-01.02.

В пресконференцията ще вземат участие кметът на Община Симеоновград Милена Рангелова, представители на общинските администрации на двете партниращи страни – България и Гърция, местни бизнесмени и подизпълнители.

По време на заключителната пресконференция ще бъде представен пълен отчет на реализираните дейности за подобряване на бизнес климата в региона и осъществяване на ефективно  трансгранично сътрудничество между България и Гърция.

За повече информация:
Росица Боянова
- GSM 0888 889 703, експерт консултативен център в Община Симеоновград; e-mail: simeonovgradkoncult@abv.bg

Екатерина Милиславова – GSM 0888 42 90 89; PR на проекта, e-mail: slava_65@abv.bg

Видяна общо: 878 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Заключителен семинар по проект Трансгранична партньорска бизнес мрежа – Симеоновград – Тригоно
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.