Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Туристическият бизнес за втори път в САЩ на официална бизнес делегация

Дата: 12.02.2007

На 12 февруари 2007, представители от туристическия бизнес ще отпътуват, като официални бизнес делегати, за западните щати на САЩ. Посещението е по инициатива на и организирано от Национален хотелиерски мениджмънт клуб със съдействието на Американската хотелиерска асоциация, Хотелиерската асоциация на щата Невада, Калифорнийската хотелиерска асоциация и Хотелиерската асоциация на щата Хавай.

Фокусът, по традиция от първата делегация, е строго професионален и е насочен към запознаване и проучване на различни хотелски концепции – в Лас Вегас – казино хотели, в Сан Франциско – верижни градски хотели, в Хонолулу – курортни хотели.

Програмата с всички срещи вече е потвърдена. При посещението си, делегатите ще бъдат официално посрещнати от председателите на трите щатски асоциации, които ще направят и презентации на състоянието на хотелската индустрия.

“Всички хотели, които ще посетим през дванайсетте дни от престоя ни, са световноизвестни, носители на награди, с легендарна слава. Този път сме организирали срещи не само с мениджърските екипи, а и с представители от кметството на Лас Вегас, от Бюрото за конгресен туризъм в Сан Франциско и Хонолулу”, пояснява Илиян Иванов, председател на НХМК и добавя “Двата туристически пазара са несравними, но както всички се убедиха от първото посещение, има какво да научим от американците и директно да приложим у нас”.

Анастасия Панайотова
тел.: 02/ 868 03 08, 868 05 07
office@TourMarketing.org

Видяна общо: 371 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Туристическият бизнес за втори път в САЩ на официална бизнес делегация
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.