Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Eдинадесето професионално изложение Хотел & Ресторант ЕКСПО

Дата: 14.02.2007

От 14 до 16 февруари 2007 г. в гр. София - НДК етаж ІV и V ще се състои професионалното изложение Хотел&Ресторант ЕКСПО, представящо широка гама оборудване, изделия и услуги за успешното функциониране на туризма.

"Стъклен свят" ЕООД- асоцииран член на БХРА ще представи на щанда си по време на изложението най-новите технологии в областта на стъклото - серия кристални чаши MAGIC обогатени с магнезий, производство на INN CRYSTAL Австрия. През 2006 година INN CRYSTAL създаде магията, която даде нов живот на елемента магнезий - в чашите, ненадминати по показатели като здравина, издръжливост и диамантен блясък. Без притеснение можете да миете кристалните си чаши в миялна машина. "Стъклен свят" е подготвил специално за членовете на БХРА Златни клиентски карти, които можете да получите от щанда на фирмата на изложението.

Входът за посетители на изложението и каталога на участниците са безплатни.

БХРА

Видяна общо: 595 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Eдинадесето професионално изложение Хотел & Ресторант ЕКСПО
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.