Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Балканското сътрудничество в туризма

Дата: 22.02.2007

Предстои 24-тата международна туристическа борса „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2007” в Националния дворец на културата, София. БХРА участва в програмата на борсата с кръгла маса на тема: „Балканското сътрудничество в туризма” и с щанд.

В периода 22-24 февруари 2007 г. в Национален дворец на културата, София ще се проведе XXIV международна туристическа борса "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2007". Тазгодишното 24-то издание се провежда под патронажа на столична община, с участието на над 300 изложители от България, Гърция, Турция, Испания, Италия, Австрия, Кипър, Египет, Тунис, Тайланд и др. Любезните организатори на най-престижния туристически форум в България - Прим Експо предоставят безплатен щанд на членовете на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

На 22 февруари 2007 г. - четвъртък в Националния дворец на културата - зала 8 от 16.30 до 17.30 часа в рамките на Международната туристическа борса "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2007", Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) организира съвместно с Българската туристическа камара (БТК), Българската асоциация на туристическите агенции (БАТА) и Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA) кръгла маса на тема: "Балканското сътрудничество в туризма". Дискусията ще се проведе под патронажа на Държавната агенция по туризъм. В дискусията ще участват представители на хотелиерските асоциации на Македония, Сърбия, Черна гора, Албания, Украйна, Румъния, Босна и Херцеговина; българския туристическия бизнес, неправителствени организации, медии и др.

На 23 февруари в НДК - зала 10 ниво 8 от 10.00 до 17.00 часа имаме удоволствието да ви поканим за участие в дискусия на тема: "Висшето образование в туризма - много въпроси, малко отговори", организирана от НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ и ПРИМ ЕКСПО с участието на 20 университети и колежи в България.

Моля да предоставите Вашите рекламни материали в офиса на БХРА (София, ул. "Триадица" 5 Б, ет. 1) до 20.02.2007 г. или на щанда на БХРА в дните на изложението.

Видяна общо: 592 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.