Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Подкрепете 50 годишнината на к.к. Златни пясъци

Дата: 30.06.2007

  На вниманието на:
г-жа Донка Соколова
Председател на БАТА

Уважаема г-жо Соколова,

Един от най-старите и красиви български черноморски курорти - кк Златни пясъци се готви да чества своята петдесетгодишнина. С оглед на голямата роля на комплекса в историята на град Варна, 50-годишния му юбилей ще бъде отбелязан с богата едноседмична програма, като събитие с международен отзвук.

Благодарение на съвместната интензивна и ползотворна работа между кмета на град Варна г-н Кирил Йорданов, председателя на общинския съвет г-н Борислав Гуцанов, като съпредседатели на организационния комитет по отбелязване на юбилея, в който са включени и представители на хотелиерите в комплекса, на туроператорите и дългогодишни изявени браншовици, е създадена организация за провеждане на тържествата в седмицата от 30 юни до 7 юли 2007 г.

Целта на изготвената програма е да покаже голямото значение, което курорта Златни пясъци заема, както на местно ниво, така и в международен аспект. Както и бъде отбелязан и приноса на всички хотелиери, туроператори и институции, които са работили и продължават да работят за популяризирането на курорта и за превръщането му в една от най-атрактивните и предпочитани туристически дестинации.

Като браншова организация, пряко свързана с курорта Златни пясъци, се обръщаме към вас с молба да вземете участие в кампанията и да подкрепите финансово честванията. Логото на организацията ви или на отделни ваши членове, подкрепили идеята, ще присъства по подходящ начин в рекламните материали и на Интернет страницата zlatnipiasaci.com.

Банковата сметка, по която се набират средствата е:
Райфайзен банк Варна
IBAN: BG24RZBB91551075407115
BIC: RZBBBGSF
50 години к.к. Златни Пясъци

Средствата ще бъдат използвани според план-програма, приета от организационния комитет със серия от събития, прояви и изработването на специални рекламно-информационни материали за отбелязването на празника – трансперанти, билбордове, знамена, плакати, флайери, рекламно списание, юбилеен вестник, луксозна книга с историята на комплекса, ретроспективен рекламен филм, фотоизложба, Интернет сайт, сувенири, както и всекидневни развлекателни прояви, състезания, детски шоу програми, фолклорни дефилета, концерти, анимации с туристите и други.

Искрено се надяваме, че ще подкрепите програмата по отбелязване на 50-годишния юбилей на курортен комплекс Златни пясъци.

Кирил Йорданов, кмет на град Варна
Борислав Гуцанов, председател на Общинския съвет

Видяна общо: 566 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.