Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Пресконференция на Софийско конгресно бюро

Дата: 18.07.2007

Уважаеми госпожи и господа,

Най-любезно ви каним на пресконференция на Софийското конгресно бюро на 18 юли от 11 часа в зала Сердика на гранд хотел София по следния повод:

На 10.07.2007 г. в Националния туристически регистър беше вписано СОФИЙСКО КОНГРЕСНО БЮРО (СКБ), което е новото наименование на БЪЛГАРСКО КОНГРЕСНО БЮРО (БКБ) – сдружение с нестопанска цел, регистрирано през 1995 г.

Промяната в наименованието стана с решение, взето на общото събрание на БКБ на 29.05.2007. На същото събрание е взето и решение за промяна в устава на БКБ.

На събранието присъстваха действащите членове на БКБ и бяха поканени организации, фирми и лица, които изявиха желание да станат членове на новото СОФИЙСКО КОНГРЕСНО БЮРО.

Общото събрание избра нов Управителен съвет на СКБ:

  • ХРИСТО ХРИСТОВ ДРУМЕВ – Председател – Генерален директор на НДК;
  • НЕДЯЛКА СТОЕВА САНДАЛСКА – Изпълнителен директор на БАЛКАНТУРИСТ;
  • ВИТАН САВОВ ИВАНОВ – Председател на СЪВЕТ ПО ТУРИЗЪМ – СОФИЯ;
  • ЛЮБОСЛАВ ГЕОРГИЕВ ПЕТРОВ – Административен директор на ХЕМУС ЕЪР;
  • ИВАН ВАСИЛЕВ АНГЕЛОВ – Изпълнителен директор на ГРАНД ХОТЕЛ СОФИЯ.

На пресконференцията ще ви разкажем за нашата програма за организиране на чуждестранни и български конгресни прояви, конференции и изложби. Също така и за намеренията ни да осигуряваме комплексно обслужване на събитията, да извършваме стратегически маркетинг на София като привлекателно място за конферентни събития и конгресен туризъм.

Ще работим за това Софийското конгресно бюро да бъде действен партньор и първи информационен източник на всички чуждестранни фирми и организации, които се интересуват от организирането на срещи, конференции и разностранни събития в столичния град. Ние ще осигуряваме необходимата информация за всичко интересно, което се случва в София и най-вече за това, което не бива да се пропуска в нашия град.

С уважение:

За УС на Софийско конгресно бюро
Христо Друмев
Председател


За повече информация, моля, да се обръщате към Александър Мутанов - секретар на Софийско конгресно бюро тел.: 916 67 60, е-mail: amoutanov@ndk.bg
Видяна общо: 810 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.