Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Хисаря откри новия си туристически информационен център

Дата: 01.01.2007

Градът става все по-привлекателен с минералната си вода, с модерните условия за SPA и уелнес туризъм и с многобройни си културни забавления и атракции

Основна част от тържествата за приемането на България в Европейския съюз стана официалното отриване на туристическия център в Хисаря на 1 януари 2007 г. Сред официалните гости на откриването бяха и.д. председателят на Държавната агенция по туризъм г-н Христо Христов, председателят на БХРА г-н Благой Рагин, г-н Иво Атанасов - депутат, представители на туристическия бизнес и много гости, избрали Хисаря за новогодишните си празници.

Лентата прерязаха г-н Христо Христов и кмета на града г-н Вълко Макавеев, като пожелаха успехи на центъра и много туристи в града. "От днес вече сме европейци, но от 2000 години вие сте в Европа с културата на траките, римляните, византийците и българите, живели в този прекрасен град!"- каза в приветствието си при откриването г-н Благой Рагин.

Хисаря предлага на своите гости не само възможностите на своята известна от векове минерална вода, но и отлични съвременни и модерни условия за SPA и уелнес туризъм, но и многобройни културни забавления и атракции - изложби, пленери, театрални представления, фолклорни фестивали. А археологическите паметници от времето на траките и римляните подчертават богатата история на този град.

Видяна общо: 307 рейтинг: 0.07

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Хисаря откри новия си туристически информационен център
© 2000-2021 Journey.bg. Всички права запазени.