Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Годината завърши с успешни контакти на БХРА с колегите от балканските страни

Дата: 02.01.2007

Асоциацията се представи с щанд и в дискусиите на ХVІІ среща „Оференти в хотелиерството и ресторантьорството” в гр. Крагуевац, Сърбия

БХРА завърши годината с ползотворните си контакти с колегите от балканските страни и BAHA през декември 2006 г. в гр. Крагуевац, Сърбия. В хотел Шумарице се състоя ХVІІ среща "Оференти в хотелиерството и ресторантьорството" под егидата на Министерство на търговията, туризма и услугите на Република Сърбия, организирана от Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите - HORES, Сдружение на YATA агенциите и Сдружение на балнеоложките и климатични курорти. Председателят на БХРА - Благой Рагин, заместник-председателят на БХРА - Катя Тодорова и членове на УС на асоциацията участваха в работната среща по покана на своите колеги от Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите - HORES.

В рамките на срещата се проведе изложение на туристически фирми, винарски изби и оборудване и обзавеждане за хотели и ресторанти. Щандът на БХРА се радваше на интерес от страна на гостите, които имаха многобройни запитвания за оферти за ски почивки в България. Домакините организираха специално за чуждестранните гости от България, Македония, Черна гора, Словения и др. посещение на архитектурни паметници в Крагуевац и исторически забележителности в региона.

На новогодишния туристически бал г-н Благой Рагин връчи на домакина г-н Миленко Мариянович, генерален директор на Крагуевац АД плакет на БХРА и луксозната книга Балканика, издание на рекламна къща ФИЛ.

Видяна общо: 306 рейтинг: 0.07

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Годината завърши с успешни контакти на БХРА с колегите от балканските страни
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.