Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Откриха форума България - Страна на мечтите

Дата: 10.01.2007

Днес бе открито шестото издание на форума “България - Страна на мечтите” в Кемпински Хотел Зографски в София. Темата тази година бе “Rendezvous EU”, като повечето от лекциите са в контекста на членството на България в Европейския Съюз.

Конференцията бе открита от г-н Максим Бехар, управител на M3 Communications group, Inc – основен организатор на събитието. Последваха приветствени слова на г-н Асен Гагаузов – министър на регионалното развитие и благоустройството, Станислав Новаков – изп. дл. директор на ДАТ, Боб Милър – губернатор на Невада (1989-99 г.) и още редица други известни български личности и чуждестранни гости. След официалното откриване срещата продължи в паралелни сесии по конкретни тематики.

Екипът на Journey.bg също взе участие във форума, в лекция на тема “Как да се обърнем към европейския турист на XXI век? Силата на онлайн маркетинга”. Антон Дойков, маркетинг мениджър на Journey.bg представи накратко същността на един туристически портал, какви са изискванията към него и какви са ползите за туриста и туристическата агенция от онлайн маркетинга.

Видяна общо: 636 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.