Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Тур Клуб РеМарк раздаде наградите на Четвъртия медиен конкурс

Дата: 29.01.2007

На 29 януари т.г. в клуб-ресторант "Диема" - в Парк-хотел "Москва" в София, "Тур Клуб РеМарк" връчи наградите си за медии в конкурса "Балкания 2006". Събитието се организира с подкрепата на общините Троян, Тетевен, Априлци и Луковит, а от 2007 г. и с участието на СД "Добреви-Троян и Сие", "Камакс" - Тетевен; Пицария "Маями" - Троян и клуб-ресторант "Диема".

Наградите бяха връчени от г-жа Даря Заричинова от "Тур Клуб РеМарк" - регионална секция на БХРА и кметовете на общините. В конкурса "Балкания 2006" бяха наградени журналистите: Канна Рачева от bТВ; Петър Дяков и екип на "Глобус"; Таня Димитрова от "Дарик" радио; Татяна Кирякова от в. "Дума"; Таня Тодорова от в. "Сити маркет"; Десислава Радомирова и Елисавета Стоянова от сп. Happy Weekend; Венета Николова от БНР - програма "България"; Румяна Цветкова от БНР - програма "България"; Биляна Богоева, сп. "Черга"; Мариета Томова от в. "Телеграф"; Галина Рулева, сп. "Сол и пипер"; Живко Джаков, сп. "Офф роуд"; Зора Нейкова от БНР - програма "Хоризонт"; Евелина Стоянова от БНР - програма "Хоризонт"; Генади Маринов, в. "Троян 21"; на Иван Филчев, Бистра Попдимитрова и др.

"Тур Клуб РеМарк" връчи на заместник-председателя на Държавна агенция по туризъм г-н Станислав Новаков специална пластика на керамиците Ивайло Иванов и Ирина Вачкова от Априлци за приноса на ДАТ за популяризиране на "Балкания" - "Тур Клуб РеМарк", която представи региона на борсите в Щутгарт и Братислава. Организаторите поставиха и началото на Петия медиен конкурс за "Балкания" с филма на Канал 1 на БНТ за представянето на България в Щутгарт и Братислава.

Видяна общо: 665 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Тур Клуб РеМарк раздаде наградите на Четвъртия медиен конкурс
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.