Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Излезе февруарският брой на сп. HОRЕMAG

Дата: 08.02.2007

Особеностите и бъдещето на професията на туроператора са централна тема на първия за 2007 г. брой на HОtels&RЕstaurants MAGazine. Как функционира един туроператор и какви са тенденциите и основните предизвикателства на професията, разказват изявени представители на бранша.

От секция “Туризъм” читателите ще научат подробности за възможностите българския туризъм да се възползва от структурните фондове на ЕС, ще се запознаят с най-интересното от проведената през януари международна конференция “България – Страна на мечтите” и ще разберат как успешно да проведат инфотур в своя регион.

Секция “Хотели” акцентира върху въпросите изгубени ли са традициите на доброто обслужване и как по-ефективно да използваме анкетните карти и картите за коментари. Представено е и изследване върху степента на удовлетвореност от европейските хотели през 2006 година. Лице на секцията е Деан Иванов, генерален мениджър на хотелите “Бест Уестърн Премиер” (Велико Търново), “Извора” (Арбанаси) и “Парк хотел Дряново”.

С новия брой на списанието ресторантьорите ще си зададат въпроса струват ли си онлайн продажбите, както и не се ли пренебрегва у нас необходимостта от специализирани консултанти.

“Маршрутите” в броя отвеждат към Добърско, “Тайни от кухнята” залагат на незаслужено пренебрегваното в България червено цвекло. Наред с това, февруарското издание изобилства и с много новини от българския и световен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство.

Видяна общо: 407 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.