Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

БХРА поздравява колегите от най-новата си структура в Североизточна България

Дата: 08.02.2007

Браншовата асоциация на хотелиерите и ресторантьорите (БАХР) от Североизточна България - със седалище Добрич вече е факт

Най-новата структура на БХРА вече е част от голямото семейство на асоциацията, която обединява десетки хотели и ресторанти от Североизточна България - Добрич, Силистра, Балчик, Каварна, Кранево, Ген. Тошево и частни туристически обекти от Албена. Преди броени дни, на учредителното събрание на обединението, наречено Браншова асоциация на хотелиерите и ресторантьорите (БАХР) от Североизточна България - със седалище Добрич, присъстваха много колеги, които обсъдиха бъдещата си дейност, проекто-документите си и управителните органи на новата структура.

На заседанието на специални гости бяха г-н Димитър Лефтеров, собственик на ресторанстски комплекс "Димят", член на УС на БХРА и председател на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите (ВАРХ) ; доц. д-р Соня Алексиева, програма "Туризъм" на Нов Български университет, член на УС на БХРА и PR на БХРА; г-н Георги Филипов, управител на РА "Фил" , асоцииран член на БХРА и член на Обществения съвет по туризъм - Варна. Те отговориха на въпросите на колегите си от Добрич и региона и ги запознаха с направленията в дейността и най-значимите инициативи на БХРА. Димитър Лефтеров разказа за работата на БХРА през годините и за общите усилия на членовете й за решаване на многобройните проблеми в туризма, които могат да се решат само с обединените усилия и подкрепа на целия бранш.

Браншова асоциация на хотелиерите и ресторантьорите (БАХР) от Североизточна България - със седалище Добрич избра своите ръководни органи. Управителният съвет на БАХР е в състав: Димитър Димитров - председател; Силвия Жечева, Георги Недков, Румен Лечев, Петър Денев - членове, а Контролният съвет е в състав: Георги Петров - председател; Марияна Петрова и Величка Кулева - членове.

УС на БХРА поздравява колегите си от Североизточна България с учредяването на най-новата регионална структура на асоциацията, както и членовете на УС и КС на БАХР и нейният инициативен председател - г-н Димитър Димитров и им пожелава спорна работа през годината и много успехи в туризма!

Видяна общо: 525 рейтинг: 0.13

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | БХРА поздравява колегите от най-новата си структура в Североизточна България
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.