Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Информационен бюлетин на БАТА

Дата: 30.05.2007

Международен икономически форум Марица, 30 и 31 май 2007 г.

Български икономически форум със съдействието на община Пловдив и Сдружение Пловдив организира икономически форум Марица, което е едно от най-важните регионални бизнес събития през пролетта на 2007 г.

Темата на форума е България в ЕС – нови бизнес възможности. Сред основните дискусии са въпроси като енергийна ефективност, реализация на инфраструктурни проекти, намаляване на административните пречки пред бизнеса, капиталови пазари, строителство и др. Ще се проведе и сесия на тема Перспективи и развитие на туризма.

Тъй като нашата организация е член на БИФ, договорихме отстъпка от 50% и за нашите членове таксата участие е 60 лв. с ДДС.

Повече информация за програмата и говорителите на форума, както и регистрационен формуляр, можете да намерите в сайта на събитието: www.forum-maritsa.org. Крайният срок за записване е 26 май. Моля, изпращайте формулярите освен на организаторите и на ел. адрес на БАТА.

Посочвайте, че членувате в БАТА, за да се възползвате от отстъпката!

Видяна общо: 566 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.