Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Двудневен workshop на тема Вършец- новото откритие на инвеститорите

Дата: 05.10.2007

Сдружение Екотур организира двудневен workshop на тема Вършец- новото откритие на инвеститорите. Той ще се проведе на 5 и 6 октомври 2007 година в Клисурския манастир (община Вършец). Във workshop-a ще участват представители на туристическия бизнес от региона, журналисти и експерти от различни сфери, имащи отношение към развитието на специализирания туризъм в България. Участниците ще дискутират възможностите за развитие на културен, религиозен, спа и екотуризъм в община Вършец.

В програмата е включен промоционален тур с интерпретатор -  Ретро Вършец, завършващ „на гости на бяло сладко” в новооткрита къща за гости, в стила на вилите за отдих от 30-те години на ХХ век, характерни за Вършец.

Колеги,
при интерес от ваша страна, моля ви да се свържете с нас до 28 септември 2007 година на телефони: 02/ 954 80 71 или GSM: 0886 350 666;

Програмата за workshop-а ще бъде изпратена на потвърдилите участници.
Сдружение Екотур поема всички разходи за участие във workshop.
Клисурският манастир се намира на 12 км. от Вършец. Разполага с реконструирана и модерно оборудвана хотелска част и конферентни зали.

За повече информация:
Даниела Боянова – GSM: 0888 355 034

Видяна общо: 566 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Двудневен workshop на тема Вършец- новото откритие на инвеститорите
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.