Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Пети юбилеен годишен форум на Национален хотелиерски мениджмънт клуб

Дата: 17.10.2007

На 17 октомври 2007 г., в гр. София, Интер експо център, ет. 3, зала Мусала, от 10.00 до 16.30 ч., ще се състои Петия юбилеен годишен форум на Национален хотелиерски мениджмънт клуб.

Традиционно най-силното събитие в годината в сферата на туризма ще събере на едно място над 120 собственици, изпълнителни директори и мениджъри на хотели и ресторанти от цялата страна. Ръководството на Държавната агенция по туризъм ще участва в дискусия за визията за развитие на отрасъла през следващата година.

Светлана Георгиева, директор на фондация „Асоциация Анумус” ще постави на дневен ред въпросът с трафика и сексуалната експлоатация на деца в сферата на туризма.

Евгений Иванов, старши консултант по международни програми и проекти, ще сподели практически опит при механизмите за кандидатстване и управление на проекти по структурните фондове на ЕС.

Корпоративната социална отговорност на бизнеса в българските хотели и ресторанти ще бъде тема на презентацията на Стамен Тасев, изпълнителен директор на Български форум на бизнес лидерите.

Участниците във Форума ще имат възможността да гледат и първа част на филма на Национален хотелиерски мениджмънт клуб за организираната и проведена от асоциацията Втора официална бизнес делегация на български хотелиери и инвеститори в САЩ и Хавайските острови.

Илиян Иванов, председател и изпълнителен директор на организацията, ще представи програмата и ще отправи покана за включване в Третата официална бизнес делегация, с дестинация Сингапур и Малайзия, която ще се състои 12 – 26 януари, 2008 г.

Събитието ще завърши с джаз коктейл и музика на живо с триото на Пламен Петров.

Годишният форум на Национален хотелиерски мениджмънт клуб се провежда ежегодно паралелно с международната изложба за хотелско и ресторантско оборудване и обзавеждане (СИХРЕ).

За повече информация:
Национален хотелиерски мениджмънт клуб
тел.: 02/ 868 03 08
факс: 02/ 868 05 07
office@TourMarketing.org
www.TourMarketing.org

Видяна общо: 605 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Пети юбилеен годишен форум на Национален хотелиерски мениджмънт клуб
© 2000-2021 Journey.bg. Всички права запазени.