Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Национален хотелиерски мениджмънт клуб награден от Българска търговско-промишлена палата за най-успешна браншова организация

Дата: 06.12.2007

На официална вечерна церемония в хотел Шератон, в присъствието на Георги Пирински, председател на Народното събрание и Ивайло Калфин, зам. министър председател и министър на външните работи и посланици от различни държави, Българската търговско-промишлена палата връчи годишните си награди на фирми и браншови организации с най-висок принос в развитието на икономиката на страната.

Национален хотелиерски мениджмънт клуб бе отличен като най-успешната и динамична  браншова организация в България. Божидар Божинов, председател на БТПП връчи на Илиян Иванов, председател на НХМК, статеутка Хермес, изработена от Ставри Калинов и грамота, което нареди националната асоциация сред едва шестте наградени от 2000 г. насам.

Критериите, които БТПП използва в класацията са безпристрастни, изключващи елементи на субективизъм, прилагат се в световните класации на Форбс и Форчън, и са изключително от икономически характер като ръст на броя на членове в проценти, брой участия в инициативи, подадени становища, инициирани мероприятия, членство в международни организации, учестие на браншовата асоциация в международни проекти и съвместни с БТПП.

Победителите получават и международна легитимация, тъй като класацията се разпространява и до всички световни търговски центрове, до всички търговски представители на България в чужбина и до всички чужди представители в София.

Призът символизира древногръцкия бог Хермес, вестител на боговете, считан за най-умния сред тях. Той е богът на търговията, границите и пътешествениците, които ги пресичат, на ораторите и мъдростта, на литературата и поетите, на атлетите, мерките и теглилките, и изобретяването на търговията по принцип.

Видяна общо: 883 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Национален хотелиерски мениджмънт клуб награден от Българска търговско-промишлена палата за най-успешна браншова организация
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.