Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Тържествено освещаване на хотел Todoroff Wine&SPA в с. Брестовица

Дата: 17.12.2007

С благопожеланието „В прослава на Бога и за просветление на душите ни да преуспее това благородно дело", Негово високопреосвещенство митрополитът на пловдивска епархия Николай и Негово високопреосвещенство митрополитът на Неврокопска епархия Натанаил, завършиха тържественото освещаване на хотел Todoroff Wine&SPA в с. Брестовица, Пловдивска област.

Сред стотината гости, представители на политическия и безнес елит, бяха министърът на държавната администрация Николай Василев със съпругата си Силвия, заместник министърът на икономиката и енергетиката Нина Радева, посланикът на Дания Свенд Бойе Мадсен, посланикът на Испания Фернандо Ариас, Гиньо Ганев, Сашо Чакалски, Йордан Радев, Радослав Карабойков, Миролюб Столарски, Зоя Паунова, Марта Вачкова, Георги Чернев.

В навечерието на Коледа се навършват 6 години от откриването на винарската изба Todoroff. Днес тя произвежда 450 000 бутилки годишно, до 2009 г. ще станат 650 000. Виното, с марка Тодоров, е най-награждаваното българско вино в света. Само през тази година бяха получени 5 медала от три международни конкурса в Германия, Белгия и Франция.

Бутиковият хотел Тodoroff вече се оказва тесен за многобройните гости и любители на винения туризъм. Затова е закупен нов терен, на който през следващите две години ще бъде разширен съществуващия комплекс.

SPA център ТODOROFF е уникален за България комплекс, разположен на последния етаж на хотела и от неговите прозорци се открива прекрасна гледка към красивата околна природа.

Центърът предлага, за първи път в България, авторски винотерапевтични програми в обстановка, подчинена на идеята за пълна хармония на сетивата и цялостно усещане за релаксация и наслада.

Процедурите са разработени на основата на активните съставки в екстрактите от грозде и лозови листа, натурално масло от студено пресовани гроздови семки, микронизирани джибри и гроздови семки, екстракт от червено вино, пресен мус от грозде в съчетание с натурални масла от карите, жожоба и авокадо, акациев мед, алое вера, биволско мляко и спeциално подбрани ценни растителни екстракти и етерични масла.

Благодаря за вниманието и ви желая успешен ден.

Соня Колтуклиева
ПР консултант
тел.: 0887 766 756

Видяна общо: 847 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Тържествено освещаване на хотел Todoroff Wine&SPA в с. Брестовица
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.