Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Излезе трета част на методическо помагало по екскурзоводство

Дата: 13.10.2008

Излезе от печат трета част на методическо помагало по екскурзоводство с автор Светлана Джанкова. То е продължение на излезлите през 2006 и 2007 г. пособия, включващи описание на екскурзоводските дейности и 17 маршрута в страната и чужбина. Съдържа последните туристически дестинации на картата на България, включени в програмите за сезон 2008 на много туристически фирми и представляващи интерес за голям брой туристи. Три от изготвените програми са за комбинирани маршрути в страната и чужбина.

Това, което започна с Мадарския конник и Рилски манастир, мина през неповторимия Перперикон и Свещари, сега продължава невероятното си пътешествие през Бабини Видини кули, пещерата Леденика, необятните земи на древна Елада, през страшните покои на граф Цепеш-Дракула, продължава до златна Прага и през още много малки и големи европейски столици, с романтични, лъкатушещи и закътани улички и с невероятни произведения на архитектурното изкуство.

Можете да го откриете в книжарница Хеликон или чрез автора http://www.ab-bg.com/stoykova

Светла Джанкова

Видяна общо: 901 рейтинг: 0.25

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Излезе трета част на методическо помагало по екскурзоводство
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.