Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

След основна реконструкция отново отвори врати хотел Оазис, в комплекс Ривиера

Дата: 11.07.2009

След основна реконструкция бе открит най-старият хотел във ваканционен клуб Ривиера край Варна - Оазис. Той е построен през 1956 г. като правителствена резиденция . След реконструкцията хогел Оазис предлага на посетителите си 5 стаи и 15 апартамента, 2 от които са с просторни тераси над самия морски бряг. Разполага с лоби бар, зала за бизнес срещи, спортен и уелнес център със сауна, парна баня и джакузи.

Акцент на хотел Оазис са средиземноморският ресторант La Terrassе и infinity басейнът, който почти се слива с морето.

Цялостното реновиране продължи повече от година, а повечето мебели и аксесоари са от Белгия, Италия и Холандия.

"Реновирането на хотел Оазис започна преди повече от година и приключи тази пролет. С оглед на икономическите условия и настъпващата в бранша криза ние имахме две възможности – да отворим хотела или да изчакаме. Ние избрахме първата. Имаме много добър продукт и дори в трудни времена добрият продукт е ценен. Опитахме се да направим най-доброто за хотел Оазис, а именно да привлечем професионален екип, за да можем да предложим идеално обслужване и храна. Оазис е елегантен и изискан, а и притежава чудесна локация. В края на сезона нашите клиенти ще ни подскажат дали сме били прави да направим тази смела крачка, откривайки хотел Оазис", допълни г-н Тони Бурфус, генерален мениджър на Ривиера АД.

Управител на реновирания хотел Оазис е Анелия Василева, която е преминала професионални стажове в Holiday Inn Paris и Holiday Inn Nice. През последните няколко години тя се занимава основно с Project Management на хотели, който обхваща всички етапи от реализирането на даден обект - от идейния проект през изграждането на концепцията, обучението в стандартите на работа до предлагането на пазара.

Тони Берфус е роден в Монтрьо, Швейцария. Притежава дипломи по готварство, сладкарство и хотелиерство. Професор е по Food & Beverage Management и Hotel Management. През годините г-н Берфус е работил в редица пет звездни хотели по цял свят, бил е и консултант на редица големи международни сделки и е заемал поста генерален директор на хотели в Швейцария, Великобритания, Бразилия, Аржентина, Чили, САЩ, Португалия, Испания, Египет и Турция.

Видяна общо: 590 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | След основна реконструкция отново отвори врати хотел Оазис, в комплекс Ривиера
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.