Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Излезе най-вкусният брой на сп. ХоРеМаг

Дата: 20.07.2009

Прочетете защо да пътувате до лятно Банско и актуалната тема: ресторантите по време на криза

Юлският брой на списание HOtels&REStaurants MAGazine е посветен на една много вкусна и ароматка тема - барбекюто. Темата ще ви запознае с различните техники и видове барбекю по света, както и с полезни съвети за приготвянето му и избора на продукти.

Маршрутите от туристическата секция този път ще ви отведат в лятно Банско с фестивален туризъм и атракции, в хубавата възрожденска Елена и свещената, пълна със загадки планина Сакар. Тук ще намерите и още една актуална за лятото тема – детските лагери.

Профилът на броя ще ви запознае с Марин Спасов, собственик на хотел “Кралев двор” в Банско. Полезни за хотелиерите са и материалите “Работата с гостите започва с телефонното обаждане” и “Какво има в минибара?”

В ресторанстката секция сме обърнали внимание на една актуална тема – ресторантите по време на криза. Тук можете да прочетете още за летните десерти, бирените дегустации и какви вкусотии можем да сготвим с патешко месо.

Видяна общо: 538 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.