Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Имам акции на ТБС Хотели, Хранков и Гранд хотел Варна

Дата: 28.07.2009

Имам акции на ТБС Хотели, Хранков и Грандхотел Варна. Бихте ли ме информирали как стоят нещата към момента с тези книжа и да ме посъветвате къде и как мога да получа дивиденти от тези акции или поне собствениците им да си ги изкупят.

Г. Ангелов

От трите компании, които споменавате, най-много информация има за Гранд хотел Варна, която е публична компании и акциите й имат пазарна цена, тъй като се търгуват на Българската фондова борса. Последните няколко години компанията не е разпределяла дивиденти. Чрез договор с лицензиран инвестиционен посредник можете да търгувате с акциите си на пазара, като следите търговията с тях на www.bse-sofia.bg.

Другите две компании не са публични, a ТБС Хотели не е регистрирана емисия и в Централния депозитар, където са регистрирани всички издадени безналични емисии.

За собствеността си в Хранков може да потърсите услугите на инвестиционен посредник с лиценз за регистрационен агент, който може да направи справка за вас в Централния депозитар срещу съответната такса. Компанията е била заложена за задължение към Финанс консултинг, което се свързва с икономическата група ТИМ, като е регистрирана в София на ул. Александър Батенберг 1 според справка в Търговския регистър.

За съжаление за ТБС Хотели не излиза никаква актуална информация, дори не е регистрирана в Търговския регистър.

Видяна общо: 687 рейтинг: 0.19

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Имам акции на ТБС Хотели, Хранков и Гранд хотел Варна
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.