Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Винарската камара се събира извънредно по казуса "Моллов"

Дата: 11.06.2009

На 11 юни управителният съвет на Националната лозаро-винарска камара свиква извънредно общо събрание, на което се очаква да бъде сменен председателят на организацията Пламен Моллов. Повод за решението е скандалното му поведение спрямо главния секретар на организацията Лили Стоилова, изгонена от Моллов преди десетина дни при отказа й да подаде оставката си.

Конфликтите между двамата са започнали още в края на миналата година, когато Моллов се е опитвал да прокарва договори с ПР-ски агенции, без да ги съгласува с управителния съвет на фонда. Подобни решения, които изискват разходване на бюджетни средства, изискват одобрението от останалите членове на управата, но по думите на Лили Стоилова председателят видимо е искал да ги прокарва еднолично.

Управителният съвет вчера е решил да промени устава на организацията, за да предотврати подобни безпрецедентни саморазправи в ръководството на камарата. В сегашния си вид уставът е общ и не регламентира тези отношения, обясни председателят на контролния съвет на камарата Милко Милков. Затова управителният съвет е насрочил извънредното общо събрание, където представителите на лозарския и винарския сектор да създадат нови правила за контрол.

Видяна общо: 610 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Винарската камара се събира извънредно по казуса "Моллов"
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.