Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Поздравителен адрес по случай 50-годишнината на Слънчев бряг

Дата: 12.06.2009

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ОТ УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ
НА БУРГАСКА РЕГИОНАЛНА ТУРИСТИЧЕСКА КАМАРА
ПО СЛУЧАЙ 50 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА
ТУРИСТИЧЕСКИ КОМПЛЕКС СЛЪНЧЕВ БРЯГ

50 ГОДИНИ СА МНОГО И МАЛКО, ЗА ЧОВЕК И ВСЕЛЕНА, НО КОГАТО СЕ ВГЛЕДАШ ВЪВ ВРЕМЕТО, В ЗАОБИКАЛЯЩАТА НИ СРЕДА, ВИЖДАШ СЪЩЕСТВЕНИ ПРОМЕНИ В ТОЗИ ИЗМЕНЯЩ СЕ СВЯТ.

СЛЪНЧЕВ БРЯГ, ИЗБРАН ОТ ДЕДИТЕ НИ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ ЦЕНТЪР, ПРЕЗ ТЕЗИ 50 ГОДИНИ СЕ ПРЕВЪРНА В ТВОРЧЕСКА ИЗЯВА НА НАШАТА АРХИТЕКТУРА И БЪЛГАРСКО ГОСТОПРИЕМСТВО. КАКВО ТРУДОЛЮБИЕ, КАКЪВ ПАТРИОТИЗЪМ, КАКВА ЛЮБОВ КЪМ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И РОДНО СА ВДЪХНОВЯВАЛИ ПЪРВИТЕ СТРОИТЕЛИ, ПЪРВИТЕ ГОТВАЧИ, СЕРВИТЬОРИ, АДМИНИСТРАТОРИ, КАМЕРИЕРКИ, ПИКОЛИ, ЕКСКУРЗОВОДИ И СПЕЦИАЛИСТИ, ЗА ДА РАЗНАСЯТ ПО СВЕТА КУЛТУРАТА, БИТА И ПОСТИЖЕНИЯТА НА ЕДИН ДРЕВЕН НАРОД, КАТО БЪЛГАРСКИЯ!

СЛЪНЧЕВ БРЯГ, ЗАПОЧНАЛ С МАЛКИТЕ ХОТЕЛЧЕТА И ЗИДАНИ БУНГАЛА, ПОСРЕЩА ПЪРВИТЕ ТУРИСТИ В ДАЛЕЧНИЯ 7 ЮНИ НА 1959 г.

СЛЪНЧЕВ БРЯГ ПРОМЕНИ ОБЛИКА НА БУРГАСКАТА ОБЛАСТ, НА КУЛТУРАТА И БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО Й.

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НИ КОМПЛЕКС ПРЕВЪРНА ТОЗИ ИЗОСТАНАЛ КРАЙ В ЕДИН ОТ РАЗВИТИТЕ В ИКОНОМИЧЕСКО И СОЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ РЕГИОНИ. ТУК ДЕСЕТИЛЕТИЯ СЕ СРЕЩАХА И СРЕЩАТ ЛЮБОВТА, ДОБРОНАМЕРЕНОСТТА, НОВОТО ПРИЯТЕЛСТВО, МИРОЛЮБИЕТО И БОГАТСТВО НА ДИПЛОМАЦИЯ. ЧРЕЗ ВСИЧКИ ТЕЗИ ДОСТОЙНИ ФАКТОРИ СЕ ИЗГРАЖДАШЕ И ИЗГРАЖДА ОБРАЗА НА НОВА БЪЛГАРИЯ.

ДНЕС ПЪРВИТЕ СА С ПОСИВЕЛИ КОСИ, А ДРУГИ, ИЗПРАТЕНИ ВЪВ ВСЕМИРА, ВСИЧКИ ТЕ ВЛОЖИХА МНОГО ТРУД, ГОЛЕМИ СЪРЦА, ВСЕОТДАЙНОСТ В РАБОТАТА И ПРОВЕРКА НА ТЯХНОТО ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ ПРЕД ЛЮБИМА И РОДИНА.

СЪЗДАДЕНИТЕ ОТ ТЯХ ПОКОЛЕНИЯ ПРОДЪЛЖИХА И ПРОДЪЛЖАВАТ РАЗВИТИЕТО И УТВЪРЖДАВАНЕТО НА ТОЗИ РАЙСКИ КЪТ, ПОЗНАТ В РАЗЛИЧНИ КРАИЩА НА ПЛАНЕТАТА.

СЛЪНЧЕВ БРЯГ СЪЗДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ РАЗКРИЯТ НОВИ ПРОФЕСИИ, НОВИ КОЛЕЖИ И УНИВЕРСИТЕТИ ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ И ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ НА МИНАЛИ, НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ КАДРИ.

ПРЕЗ ТЕЗИ 50 ГОДИНИ ИЗРАСТНАХА И ИЗРАСТВАТ ВЕЛИКОЛЕПНИ КАДРИ ЗА ОРГАНИЗАЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ АЛТЕРНАТИВЕН ТУРИЗЪМ. ТЕ С ЛЕКОТА НАЛАГАХА И НАЛАГАТ БЪЛГАРСКИЯ СТИЛ НА ВОДЕНЕ НА ПРЕГОВОРИ, МЕНИДЖЪРСКИ ПОХВАТИ И ПОСТИЖЕНИЯ НА РОДНИЯ ТУРИЗЪМ.

НЕКА ПРЕБЪДЕ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ БЪЛГАРСКИЯТ ТУРИЗЪМ!

ПОКЛОН ПРЕД ВАШИЯ БЛАГОРОДЕН ТРУД, ЛЮБОВ И ГОСТОПРИЕМСТВО!

ИВАН ИВАНОВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС НА БРТК

Видяна общо: 820 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Поздравителен адрес по случай 50-годишнината на Слънчев бряг
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.