Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Гранд хотел София отпразнува своя пети рожден ден с класика и стил

Дата: 05.06.2009

Никой от гостите не забеляза дъжда сред признанието, наградите и брилянтната организация на празника на петзвездния столичен хотел, член на БХРА

На 5 юни т.г. петзвездният официално отпразнува своята пета годишнина с тържество в градината на хотела под мотото „Пет години заедно пишем историята на един хотел”. Над 500 госта изпълниха градината на хотела, декорирана в бяло, която беше превърната в сцена за класически концерт на открито. Музикалната програма включваше най-популярните произведения на Моцарт, Бокерини, Шуберт, Бетовен, Чайковски и други. Акцент в програмата беше вълшебният Валс № 2 на Шостакович, с който гостите на партито се потопиха в изисканата класическа атмосфера.

След официалното приветствие на генералният мениджър на Гранд хотел София, г-н Иван Ангелов, носител на Годишната награда н БХРА за хотелски мениджър на 2008 година, прозвуча и тържествената „Наздравица” на Верди.

Гранд хотел София получи награда-грамота за „Петзвезден бизнес хотел на 2008 г.” от софийския туристически район, който връчи лично нейният председател г-н Витан Иванов. Първата регионална организация за управление на туристически район в България, поздрави с наградата Иван Ангелов и Жулиета Серафимова – заместник-генерален мениджър на Гранд хотел София.

Със специално подготвен аранжимент на популярната Leyenda на Isaak Albeniz в изпълнение на квартет Хипнотик и заря беше ознаменуван тържествения момент, когато целият екип на хотела се събра, за да разреже празничната торта. Тя се състоеше от пет части, колкото са изминалите години от откриването на хотела. Всяка от частите беше декорирана със символи – легло, писалка, пиано, вилица, които символизират основните услуги, предлагани от хотела. Към тях беше добавена петата торта с фигура на ключ – символ на ключовото значение на екипа на хотела за неговите успехи.

Петима печеливши гости си тръгваха с изненади от томболата, която сложи началото на поредица от инициативи за честването на петата годишнина на столичния хотел, член на БХРА - носител на Годишната награда на асоциацията за петзвезден хотел на 2006 година. Историята на хотела беше показана в изложба от снимки с най-запомнящите се моменти от изминалите пет години. Откриването на хотела през 2004 г., рождените дни и коледните тържества, спечелените награди, някои от ВИП гостите, които хотелът е посрещнал от откриването си досега – това бяха част от моментите, включени във фотоизложбата.

Видяна общо: 651 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Гранд хотел София отпразнува своя пети рожден ден с класика и стил
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.