Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

МОЛ Варна организира конкурс за бармани

Дата: 26.06.2009

Атрактивен конкурс за бармани ще се проведе в петък, 26 юни в МОЛ Варна. В състезанието ще мерят сили професионални бармани от Варна. Те ще демонстрират идеите си за най-освежаващите коктейли на лятото, като в избора на най-добрите предложения ще участва и самата публика.

Конкурса ще протече в два рунда – за най-екзотична рецепта и за най-атрактивно поднасяне. Участниците, които съберат най-много точки от двата рунда ще се състезават на финала, оценявани едновременно от комисия и от гостите на събитието.

Коктейл №1 ще носи името "МОЛ Варна" и ще се конкурира с най-предпочитаните напитки на лятото, като бъде включен в менюто на някои от елитните заведения във Варна.

Начало на конкурса е в 19.00 ч.

Видяна общо: 668 рейтинг: 0.17

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.