Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Най-добър ваканционен четиризвезден хотел на 2009 година

Дата: 27.11.2009

Хотел Св. Иван Рилски добави още една награда, в успешната история на веригата FPI Hotels & Resorts - Най-добър ваканционен четиризвезден хотел на 2009 година

„Радвам се, че FairPlay International построи този прекрасен хотел - той е един от добрите примери за това, че в гр. Банско има качествени инвестиции. Щастлив съм, че само една година по-късно той вече е забелязан и отличен от професионалната гилдия в лицето на БХРА с престижната годишна награда „Най-добър ваканционен четиризвезден хотел на 2009 година. Смятам, че в тази категория конкуренцията в България е изключително сериозна и това е още една причина, която прави наградата много специална за нас.
Хотелът е част от FPI Hotels & Resorts, обявена от БХРА за „Най-успешно развиващата се българска хотелска верига” през 2007 г. Радвам се, че FairPlay International построи този прекрасен хотел. Той е един от добрите примери за това, че в гр. Банско има качествени инвестиции, а професионалният мениджмънт на обекта, от страна на FPI Hotels & Resorts, е гаранция за високото ниво на предлагания туристически продукт в него”, сподели след получаване на голямата награда г-н Гено Шилев - управител на СПА хотел Св. Иван Рилски, гр. Банско.

Разположен в подножието на Пирин планина, комплекс Св. Иван Рилски е построен на площ от 16 000 кв. м. и се състои от четиризвезден хотел и четири апартаментни къщи. СПА хотел Св. Иван Рилски разполага с 107 стаи, апартаменти и мезонети, лоби бар. Той предлага конферентен център с три конферентни зали, бизнес център и конферентен бар.

Ресторант Модерато е едно от малкото места в Банско, където се предлага европейска кухня със средиземноморски акцент, като специално място е обърнато на здравословните ястия. Механата на хотела разполага с 200 места, винарна и камина.

СПА центърът предлага индивидуални уелнес програми, традиционни и съвременни СПА терапии, най-големият закрит басейн в гр. Банско с естествена светлина, оригинална турска баня, класическа сауна, парна баня, ледена стая, инфрачервена сауна и др.

Отвореният свят от услуги, луксозният продукт, високото качество на обслужване и индивидуалния подход с грижа към всеки гост превръщат СПА хотел Св. Иван Рилски в желано място за почивка и релакс.

БХРА

Видяна общо: 756 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Най-добър ваканционен четиризвезден хотел на 2009 година
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.