Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Туристическите събития на страната в онлайн календар

Дата: 26.01.2011

Най-после заработи онлайн календарът, в който ще бъдат попълвана информация за интересни туристически места и събития, съобщиха от министерството на икономиката. Той е на адрес www.potarsi.bulgariatravel.org и събира данни за различни обекти и прояви в страната. В него имат място празници на града, събори, фестивали, чествания и др., а в попълването му ще могат да участват потребители, организации и институции. Те ще могат да изпращат снимки и информация за минали и предстоящи събития на office@reforma.bg, обясниха от ведомството.

"Календарът е удобен пътеводител за планирането на туристически обиколки из България. Той ще систематизира на едно място всички интересни туристически мероприятия, независимо дали са национални или регионални, и ще се актуализирана непрекъснато", казват в съобщение до медиите от министерството.

Онлайн календарът е изработен по проект за насърчаване на вътрешния туризъм, финансиран от европейската програма "Регионално развитие". Освен него в рамките на кампанията "Потърси България" върви и реклама по националните телевизии, радиа, печатни и онлайн медии. В големите градове вече са поставени и билборди.

Проектът, чиято стойност е... 2.1 млн. лв., се изпълнява от консорциума Проивент Бизнес Груп Партнерс 3, който "спечели" обществената поръчка през есента на миналата година. В обединението влизат дружествата ОМ София, Реформа Адвъртайзинг, 24/7 Къмпани и Метрополис Груп.

Видяна общо: 566 рейтинг: 0.17

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Туристическите събития на страната в онлайн календар
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.