Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес

Дата: 15.03.2011

Конференция

От 15 до 17 март т.г. в хотел Шератон София Хотел Балкан ще се състои конференция на тема: „Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес” организирана от eCommerceAcademy.net. След успешното ноемврийското издание на конференцията, второто събитие ще се фокусира върху тенденциите в туристическия бизнес и как интернет предизвикателствата променят туристическата индустрия. В конференцията ще бъдат включени нови интересни дискусии, сред които Бъдещето на туризма – пътуване в космоса, онлайн маркетинга, онлайн хотели, технологии при пътуванията и др.

Събитието ще бъде с участието на експерти от водещи компании в разработването на иновативни туристически технологии и решения, инвеститори и инвестиционни компании, които ще обменят опит в областта на инвестиционните решения. В рамките на конференцията ще се състои конкурсът Travel Innovation Awards, с участието в журито на Кати Митсунас - бивш изпълнителен директор на Sabre Group, главен изпълнителен директор на Reed Travel Group и CIO на American Airlines, човек с 30-годишен опит в туристическата индустрия.

Конференцията ще бъде изцяло интерактивна, което ще позволи да бъде представен д-р Стори Мъсгрейв – астронавт от САЩ, осъществил най-важните и дълги мисии на НАСА. Д-р Стори Мъсгрейв ще представи своя богат опит като астронавт и ще покаже невероятната си колекция от снимки на земята, която е заснел от космоса по време на своите мисии. Изключителните фотоси ще представят какво би могло да бъде видяно в бъдеще при пътуванията из орбита. Стори, заедно с други експерти, които се занимават с пътувания в космоса ще предоставят информация и различни предложения за този пазар в близко бъдеще, както и как бихте могли да осъществите едно пътуване до космоса.

За допълнителна информация и условия за участие в конференцията, можете да се обърнете към Йоана Давидкова - координатор на събитието на тел: 0879 120 297, e-mail: info@eCommerceAcademy.net, www.eCommerceAcademy.net

Видяна общо: 788 рейтинг: 0.25

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.