Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Грабо обезщетява туристите, измамени с предложения за евтини почивки

Дата: 16.08.2011

Сайтът за групово пазаруване Грабо обезщети първите 21 туристи, от общо 226 измамени с фалшиво пътуване до Малдивите и остров Корфу от фирма Еврохолидейз. Общият размер на компенсацията е 145 хил.лв..

Всеки от ощетените ще получи сумата, посочена във фалшивите оферти - платилите ваучер за Корфу ще вземат по 350 лева, а за Малдивите - 900 или 1000 лева, според датата на пътуване. След това компанията възнамерява да си търси тези пари от Еврохолидейз.

По думите на директора на сайта Никола Павлов, цитиран от националното радио, ще останат ощетени онези клиенти, които са платили направо на фирмата-измамник Еврохолидейз, допълнително за застраховки, както и самолетните билети до Малдивите, които са близо 1400 лева на човек. Предложението към тях е да подготвят колективен иск от името на всички потърпевши, като Грабо ще поеме съдебните им разноски.

БНР

Видяна общо: 920 рейтинг: 0.28

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Грабо обезщетява туристите, измамени с предложения за евтини почивки
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.