Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

БАТА връчи годишните си награди

Дата: 18.12.2013

На 18 декември 2013 г., на тържествена церемония, за осемнадесети път бяха връчени традиционните награди на Българската асоциация на туристическите агенции (БАТА).

Г-жа Светлана Атанасова, председател на БАТА, връчи приза „Туроператор на 2013 година” на младия, но много успешен и динамичен екип на Хермес Холидейс АД, ръководен от г-жа Даниела Маркова и г-жа Виолета Русева.

Призът за „Турагент на 2013 година” беше връчен на екипа на Елфи Турс ООД, с управител г-жа Ваня Овчарова, за техния доказан професионализъм през 15- годишната им дейност, с който допринесоха много за изграждането на положителния имидж на туризма в България.

Г-жа Светлана Атанасова направи официално обръщение до всички гости на тържеството, като благодари на членовете за тяхна подкрепа и активно участие в дейността на асоциацията и им пожела здраве, късмет и успехи през Новата година!

За доброто настроение на гостите имаше празнична програма с много музика, забавни игри и изненади.

Видяна общо: 656 рейтинг: 0.27

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.