Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Благотворителен коктейл за подпомагане на деца с увреждания

Дата: 31.01.2013
Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите-7 (А.Р.И.З-7)
Началото на кампанията ще поставим в София, хотел Арена ди Сердика, на 31 януари 2013 година, от 18.30 часа

Кога? - 31 януари 2013 г.
Къде? - София, хотел Арена ди Сердика, зала Амфитеатър

Набраните средства ще бъдат използвани за организирането на Първия международен турнир по адаптиран крикет за деца със специални нужди през 2013 г.

Входът е с куверт, чиято стойност е 45 лв (не важи за поканените представители на медиите)

Партньори на кампанията:

сладкарници Папая
фирма МG Българска кухня
фирма Жу
1 Meter Chocolate
фирма АБ Терм
фирма Елиаз
рекламна агенция Абрис Дизайн Център
фирма Драгофф ООД
фирма МИГ 23

Благотворителният търг, организиран от Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите-7 (А.Р.И.З-7), в партньорство с United Cricket Club, слага началото на кампания за набиране на средства за подпомагане на първото за 2013 година Международно състезание по адаптиран крикет за деца с увреждания. Състезанието ще се проведе през месец май в град Пловдив.

Началото на кампанията ще поставим в София, хотел Арена ди Сердика, на 31 януари 2013 година, от 18.30 часа.

По време на събитието ще се проведе благотворителен търг, по време на който всеки присъстващ ще може да закупи предмети, предоставени и направени от деца.

Една част от предметите представляват 30 рисунки от фонда на кулинарния фестивал „Пъстра трапеза на гости на моя град“ и инициативата-конкурс за детски рисунки „Рецептите на баба“. Те са рисувани от деца-участници в 4-те издания досега на конкурса, и ще бъдат продавани като част от инициативата „От деца за деца” на А.Р.И.З.-7.

Специално за търга възпитаници на Центъра за работа с деца с увреждания в столичния Студентски град са направили играчки от ръкавички и копчета, които също ще могат да бъдат закупени благотворително. Деца от училището за ученици с увреден слух пък изработиха, заедно с майстор Мариета Недкова, носител на наградата „Пазител на традициите”, кожени аксесоари, също за целите на търга.

Творците Надежда Кутева, Борислав Русинов и Кеазим Исинов – носители на званието „Пазител на традициите“, също предоставиха свои творби за аукциона, а Пеньо Иванов е подготвил комплект от своите 3 стихосбирки, който да бъде включен в търга. Той ще дари всички средства от продажбата на своята първа книга „Любов една“ по време на събитието за кампанията.
За настроението на гостите ще се погрижат: номинирания за „Пазител на традициите“ 2011 г. Костадин Генчев – изпълнител на кавал, Петьо Костадинов - изпълнител на гайда, Христина Белева - изпълнител на гайда, носител на званието „Пазител на традициите“.

Световно известната певица и носител на наградата „Пазител на традициите“ Валя Балканска също ще е сред нашите специални гости и лица на кампанията. Специално за инициативата талантливият български композитор Валди Събев предостави своята песен Perfect Day и създаде клипа на кампанията.

Заедно с нас ще бъдат и представители на асоциация Б.И.Т.И.Е - талантите от вокална група Октавойс.

Повече информация в приложения файл, както и във фейсбук или http://www.ariz7.com/

Разчитаме на вашата подкрепа за децата, които ви подаряват усмивките си.

Поздрави,

Tsveta Valcheva
Bulgaria,
Sofia 1000
Cell: +359 878 28 37 82
http://ariz7.com
http://culinaryfestival-bg.com
http://pazitelnatradiciite.com
http://www.linkedin.com/in/tsveta

Видяна общо: 684 рейтинг: 0.25

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Благотворителен коктейл за подпомагане на деца с увреждания
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.