Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Forbes отличи най-добрите в дигиталния бранш

Дата: 22.05.2013
E-Volution Awards в България
Jуристическа агенция eSKY.bg спечели първото място в категориите Електронен пазар и Афилиейт сайт

Най-влиятелното списание в света, Forbes, отличи 13 компании в първото издание на E-Volution Awards в България. Организаторите събраха най-добрите в родния дигитален бизнес на бляскава церемония в столичен мол. В надпреварата се включиха 162 компании, които се бореха за отличие в общо 17 категории.

Всеки от членовете на авторитетното жури, с председател Саша Безуханова, оцени поотделно участниците в първото издание на престижния форум.

Три компании се отличиха с повече от една статуетка. eDesign завоюва първите места в категории „Естетичен дизайн”, „Уеб агенция” и „Корпоративен уеб сайт”. Плътно зад тях се нарежда онлайн туристическа агенция eSKY.bg, която спечели първото място в категориите „Електронен пазар” и „Афилиейт сайт”. С две награди за „Иновации” и „Customer experience” е и Happy Delivery.

Целта на тези награди е да окуражи бъдещото развитие в сектора и да покрепи най-добрите практики, които ще служат за пример на останалите бизнеси и ще създадат доверие между компаниите, които развиват ефективен електронен бизнес.

Радослава Добрева

Видяна общо: 655 рейтинг: 0.25

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.