Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

3 млн. лева за национална туристическа реклама

Дата: 22.05.2013

Временното правителство отпусна 3 милиона лева на икономическото министерство за изпълнение на годишната програма за национална туристическа реклама. Парите ще бъдат похарчени за участието на страната ни в над 40 международни туристически изложения, провеждане на медийни кампании, както и организиране на посещения за чуждестранни туроператори и журналисти от перспективни за България пазари.

Предвиждат се масирани комуникационни кампании в държави като Китай, Япония, Корея и Индия, както и дейности, насочени към пазарите в САЩ и Канада. Целеви ще бъдат и пазарите на Великобритания, Русия, скандинавските държави и държавите от Централна Европа.

Кабинетът одобри 10 милиона лева, с които министерството да осигури дейностите по извеждане от експлоатация на първи и втори блок на АЕЦ Козлодуй.

Видяна общо: 632 рейтинг: 0.24

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.