Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

IV родопска туристическа борса

Дата: 18.10.2006

Уважаеми колеги,

Имам удоволствието да Ви поканя за участие в четвъртата родопска туристическа борса „Планините на България – гостоприемство в четири сезона”. Тази година съпътстващите форума дискусия ще бъдат посветени главно на резултатите от изпълнението на програма ФАР – Развитие на българския екотуризъм. Поканили сме представители на 27-те общини, които в продължение на 2 години реализираха свои проекти за подобряване на туристическата им инфраструктура в посока на  екотуризма.

Очакваме представители на екипите за управление на проектите да представят нопосъздадени рекламни материали за своите екодестинации и да презентират новите атракции в рамките на Борсата. Желанието ни е да създадем повече възможности, за да получите богата информация за новостите в развитието на туризма не само в Родопите, но и в останалата част на страната.

Заповядайте  в Смолян от 18 до... октомври 2006 г.

Поздрави: Георги Пампоров
Изпълнителен директор на РТА Родопи

Видяна общо: 616 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.