Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Варненска туристическа борса

Дата: 24.11.2007

За първи път

От 24 до 25 ноември 2007 година в Двореца на културата и спорта в морската ни столица ще се проведе за първата Варненска туристическа борса.

На изложбена площ от над 350 кв.м. в зала 20, хотелиери, туроператори и турагенти ще представят най-новите тенденции в туристическото предлагане - горещи предложения за Коледните и Новогодишни празници, екскурзии в страната и чужбина, почивки в българските и чуждестранни курорти, новооткрити хотели, къщи за гости, атракциони, проекти в сферата на туризма.

Съпътстващата програма на борсата ще включва презентации на културни и опознавателни маршрути, атракции и нови обекти, както и дискусии относно актуални проблеми в туристическия бизнес.

На официалното закриване на борсата – 25 ноември 2007 година (неделя), ще бъдат връчени награди за принос в развитието на регионалния туризъм и този в национален мащаб.

Видяна общо: 855 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.