Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

VІІІ туристическа борса Вашата ваканция

Дата: 08.05.2008

От 8 до 9 май 2008 година, в дом на културата Лукойл Нефтохим в гр. Бургас, ще се проведе VІІІ туристическа борса Вашата ваканция.

Проявата се организира по инициатива на Бургаска регионална туристическа асоциация /БРТА/ и Бургаски изложбен център ЕООД, съвместно с Държавна агенция по туризъм и Областна администрация – Бургас, със съдействието на Лукойл Нефтохим Бургас.

Програмата на борсата включва няколко елемента:

Туристическо изложение – възможности за общини, кметства и фирми, които предлагат бази за отдих и развлечения, спа хотели и балнеохотели; туроператори и турагенти; хотелиери и ресторантьори; производители и дистрибутори на продукти за туризма; озеленителни фирми; рекламни агенции; фирми предлагащи услуги в сферата на туризма; съвети и сдружения по туризъм; информационни центрове; паркове, резервати; учебни заведения; неправителствени организации; културни институти и други да представят своя потенциал за развитие на туризъм чрез рекламно – информационни материали на изложбен щанд; (информация за цените можете да намерите в заявката за участие).

Дискусионна програма, включваща анализ на актуални теми за случващото се в сферата на туризма – нови туристически обекти, атракции, реализирани проекти; проблеми на туристическия бранш и виждания за устойчивото развитие на туризма в региона и страната. В програмата участват представители на Държавана Агенция по Туризъм, Комисия за защита на потребителите, областни управи, общини, НПО, туристически фирми, медии.

Друга възможност за участие в борсата:

  • публикация в специалното рекламно–информационно издание /каталог/;
  • експедиентски тур в Странджа на 09 май 2008 г.
  • представяне на туристическа атракция на сцената пред ТИЦ - Бургас  на 08 май 2008 г.

Крайният срок за заявки за участие е 1 май 2008 г.  на факс: 056 841966.
Надяваме се на Вашето активно участие в ОСМА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА ВАШАТА ВАКАНЦИЯ.

Соня ЕНИЛОВА
Председател на УС на БРТА

Видяна общо: 773 рейтинг: 0.19

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.