Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

XI регионална туристическа борса "По пътя на слънцето"

Дата: 03.10.2008

Регионална туристическа асоциация “Стара планина”
Трявна - Дряново - Габрово - Севлиево - Априлци - Троян - Тетевен - Ловеч - Г. Оряховица - Казанлък - Павел баня
5300 Габрово, ул. „Опълченска” № 9 тел./факс: 066/ 809 161, тел.: 066/ 807 137
E-mail: office@staraplanina.org info@staraplanina.org www.staraplanina.org
Туроператор & турагент - регистрационен № 05472


Изх. № 045/ 18.08.08 г.

Относно: XI РЕГИОНАЛНА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА „ПО ПЪТЯ НА СЛЪНЦЕТО”

 

Уважаеми колеги,

Информираме Ви, че от 3 до 5.10.2008 г. в град Трявна ще се проведе поредната единадесета Регионална туристическа борса „По пътя на слънцето”. Това е единственото регионално събитие в България, което се провежда без прекъсване и при нарастващ интерес вече 11 години. Ето защо си позволяваме да Ви помолим да резервирате времето си отсега, за да може да бъдем отново заедно, този път в Трявна.

Надяваме се вече сте убедени, че при нас никога не е скучно, а новите изкушения в палитрата на туристическото предлагане на региона винаги намират своята целева група.

Освен че ще оцените лично възможностите, които предлага нашумелият в последните години планински град – музей и курорт, Вие първи ще научите кои са отличниците в конкурса „Знак за качество” през 2008 г., ще посетите и някои от новооткрити обекти в общини Трявна и Дряново.

Пред Вас ще бъдат представени нови места за настаняване и атракции в региона, ще дискутириме проблемите и постиженията на българския туризъм и предизвикателствата, поставени пред нас от членството на България в ЕС.

Официалните покани и заявки за участие в събитието ще Ви бъдат изпратени след 5.09.2008 г.

Нашето желание е както винаги да Ви изненадаме с нещо ново, уникално и интересно.

Настаняването на гостите е предвидено в новия 4-звезден хотелски комплекс Калина, който ще отвори вратите си специално за Вас. В случай на непредвидени обстоятелства наши домакини ще бъдат изцяло реновираните комплекси Трявна и Фамилия, в сърцето на китното балканско градче.

Партньори в организацията на поредната регионална борса са специализирания музей за резбарско и зографско изкуство в Трявна, община Трявна и община Дряново.

Сред поканените ще бъдат журналисти, туроператори и хотелиери, партньори и съмишленици от общини и неправителствени организации, фирми и институции, свързани с туристическото развитие.

През 2008 г. се запознахме и работихме с много нови лица от туристическия бизнес в района, които надяваме се ще представят своите идеи и предложения на нашия форум.

В очакване на скорошната ни среща,

С уважение:

Силвия Хинкова
Изп. директор

Видяна общо: 940 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | XI регионална туристическа борса "По пътя на слънцето"
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.