Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Покана за Единадесетата регионална контактна борса “По пътя на слънцето”,

Дата: 03.10.2008

Регионална туристическа асоциация “Стара планина”
Трявна - Дряново - Габрово - Севлиево - Априлци - Троян - Тетевен - Ловеч - Г. Оряховица - Казанлък - Павел баня
5300 Габрово, ул. „Опълченска” № 9 тел./факс: 066/ 809 161, тел.: 066/ 807 137
E-mail: office@staraplanina.org info@staraplanina.org www.staraplanina.org
Туроператор & турагент - регистрационен № 05472


Изх. № 052/ 04.09.2008 г. На вниманието
на представителите
на туристическия бизнес
в региона и страната

ПОКАНА

за участие в

Единадесета регионална контактна борса

По пътя на слънцето” - Трявна 2008

Уважаеми госпожи и господа,

Имаме удоволствието да Ви поканим на Единадесетата регионална контактна борса “По пътя на слънцето”, организирана от РТА Стара планина. Тази година наши партньори са Туристическите сдружения в Трявна и Дряново и Тревненският Специализиран музей за резбарско и зографско изкуство. В последните години градът-музей Трявна е пример за успешно развитие на диверсифициран туристически продукт и бързо развиваща се дестинация за културен и екотуризъм. Туристическите ресурси на Трявна са успешно допълнени и обогатени от предлагането на община Дряново и другите съседни общини от регион Централна Стара планина.

Целта на форума е представяне на потенциала на регион Централна Стара планина пред туроператори, предприемачи, представители на общини и неправителствени организации, журналисти и всички заинтересувани от развитието на туризма. През годините успяхме да наложим контактната борса като една от значимите туристически прояви в страната и предпочитано място за среща на колеги и приятели. Малко от инициативите в бранша могат да се похвалят с устойчивост. Амбицията ни всяка година да представяме нови и уникални предложения ни води в различните общини „По пътя слънцето”, а точната формула – съчетание на полезното с приятното - ни носи успех  вече 11 години.

Шест години след първото организирано от нас туристическо събитие в Трявна ние отново насочваме интереса на бранша към този уникален планински град-музей. Ако преди само 10 години Трявна бе място с добър климат, красива природа и няколко музея, днес с гордост можем да твърдим, че общината е един от най-атрактивните туристическите центрове в Стара планина и страната. Множество новоизградени хотели и къщи за гости и  разнообразни туристически атракции, в съчетание с природни и културно-исторически забележителности правят Трявна предпочитано място за активна почивка и общуване с културата и историята на България. По време на борсата ще представим и община Дряново. Градът на Кольо Фичето също се развива интензивно като туристически център, в което сами ще имате възможност да се убедите.

В Трявна, тази есен специално за Вас, отваря врати един от най-модерните хотели в нашия регион – четиризвездният хотел Калина Палас, от услугите на който ще се възползвате като участници. Местата са ограничени, затова Ви молим да изпратите своевременно своите заявки за участие, съпроводени с копие на платежния документ за направен банков превод. Настаняването ще се извършва по реда на приемане на заявките и в зависимост от броя на заявените нощувки, а условията за участие и програмата ще намерите приложени към поканата.

В деловата част на борсата всеки от Вас ще има възможност да представи новостите в предлагането си или да научи повече за това на конкуренцията, ще се запознаете с възможностите за туризъм на територията на съседните общини, както и със всичко, случващо се в сферата на туризма в регион Централна Стара планина - нови туристически обекти, атракции, реализирани проекти.

В програмата традиционо сме включили актуални теми, по които ще можем да дискутираме с представители на Държавна агенция по туризъм (ДАТ) и експерти, поканени от РТА специално за събитието.

Традиционно в партньорство с ДАТ ще проведем и поредното журналистическо пътуване в регион Централна Стара планина. Пред журналистите и всички гости на форума ще обявим и тазгодишните носители на Знака за качество в предлагането на туристически услуги в региона.

Надяваме се, че отново ще се доверите на нашия опит и на възможността да тествате най-доброто по „Пътя на слънцето”.

Очакваме Ви!

С УВАЖЕНИЕ:

Силвия Хинкова
Изпълнителен директор

Видяна общо: 953 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | Покана за Единадесетата регионална контактна борса “По пътя на слънцето”,
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.