Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Меню за разкрасяване на изложбата за СПА и уелнес туризъм в панаира

Дата: 22.10.2008

Меню от процедури за релаксация и разкрасяване ще бъде представено за първи път на специализираната изложба за СПА и уелнес туризъм, която ще се проведе от 22 до 25 октомври 2008 г. в Международен панаир Пловдив. По същото време там ще се състои и международната изложба за медицина, стоматология, фармация и балнеология МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ.

В продължение на 3 дни експерти ще разясняват и демонстрират различни видове терапии за освежаване на духа и тялото. Новост е и показването на СПА ритуал. Това е аюрведа широдара, създаден в Древна Индия и практикуван повече от 2000 години. Екзотичната процедура се състои от релаксиращ масаж и завършва с изливането на затоплена смес от етерични масла върху "третото око" (средата на челото) на бавна струя. Широдара осигурява пълен релакс и активизиране на умствената енергия, подходящ е за хора с натоварено ежедневие и натрупан стрес.

Ще бъдат показани методи за тонизиране, за корекция на фигурата, за освежаване на лицето, за премахване на целулита. Освен модерна апаратура, посетителите ще видят как за релаксацията и разкрасяването могат да помогнат различни средства - шоколад, захар, кафе, папая, кислород, витамини, хайвер, стволови клетки, колаген.

Новият модул, който е част от съпътстващата програма на изложбата, разкрива богатството на концепцията СПА и уелнес. Тя е насочена към самочувствието, удоволствието, доброто физическо и психическо състояние, комбинира модерни технологии и уреди, традиционни методи, природни продукти, храни и напитки.

Така специализираната изложба за СПА и уелнес туризъм, която е делови форум за здравословен начин на живот, разширява своя обхват. Освен инвестиции, оборудване и съоръжения за СПА и уелнес хотели и центрове, методи за поддържане на красотата и здравето, се включват обучение, презентации и консултации за тяхното използване, а също модели за мениджмънт в бранша.

Чрез серията от семинари искаме да покажем как науката и технологиите идват на помощ на СПА и уелнес, каква е бизнес формулата на тяхната магия, какви професионални знания и умения са необходими за реализиране на идеите и за създаването на тази нова култура, обясни Маргарита Ралчева. Тя е председател на изпитната комисия за майсторски свидетелства по козметика и масаж към Регионалната занаятчийска камара в Пловдив и ще бъде лектор на семинарите. Организатори на новия модул в изложбата са фирма Енигма БГ и Международен панаир Пловдив. Семинарите са отворени не само за специалисти, а и за всички, които се интересуват от СПА и уелнес.

Видяна общо: 891 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | Меню за разкрасяване на изложбата за СПА и уелнес туризъм в панаира
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.