Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Етичните кодекси и саморегулацията - покана

Дата: 07.11.2008

СЪЮЗ НА ПИВОВАРИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
София 1000, ул. “Бачо Киро” 16; тел./факс: +359 2 989 40 24; e-mail: ubb@i-n.net


ПОКАНА

Международен форум на тема „Етичните кодекси и саморегулацията – настояще и бъдеще в комуникацията бизнес, администрация и общество” ще се проведе на 7.11. 2008 г. (петък) от 9,30 часа в зала Роял 1 на хотел „Шератон”, София. Форумът се организира от Съюза на пивоварите в България (СПБ) и е под патронажа на министъра по европейските въпроси г-жа Гергана Грънчарова. Видео обръщение към участниците ще направи европейският комисар за защита на потребителите г-жа Меглена Кунева.

Специални гости на събитието ще бъдат посланиците на Белгия, Дания и Холандия. Лектори на международния форум ще бъдат Рудолф де Лууз Корсварем, генерален секретар на Пивоварите на Европа, Доминик Лайл, генерален директор на Европейската асоциация на комуникационните агенции и други, както и представители на държавната администрация в България.

Саморегулацията на търговските комуникации е един от най-успешните и съвременни модели в защита на обществения интерес, подкрепян и насърчаван от европейските институции. Производителите на бира са първата индустрия в България с изградена, работеща и прозрачна система за саморегулация на рекламите и маркетинг комуникациите.

Международният форум е заключителната публична проява на Съюза на пивоварите по проект „Изграждане и укрепване на браншовия капацитет за саморегулация на търговските комуникации” в България, финансиран по оперативна програма „Административен капацитет”.

Управителният съвет на СПБ организира пресконференция на тема “Саморегулацията на Съюза на пивоварите – нова култура в бизнес комуникацията” от 12,15 часа в зала Роял 1 на хотел Шератон, София. В нея ще участват лекторите от форума и генералните мениджъри на пивоварните компании.

Заповядайте!

Прилагаме Ви програмата на форума.

Съюз на пивоварите в България
Ивана Радомирова – 0888 707 469 или 989 40 24


Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма “Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд

Видяна общо: 807 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.