Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Изложение Само лукс

Дата: 04.12.2008

ЛУКС ИМОТИ на изложението LUX ONLY
4 - 7 XII 2008

Луксът винаги ще е добра инвестиция. Елате и вижте защо!

За втори пореден път ЛУКС ИМОТИ ще участва на изложението за луксозни стоки и услуги LUX ONLY, което ще се проведе от 4 до 7.12.2008 г. в Интер Експо Център, София.

Заповядайте на щанда на ЛУКС ИМОТИ, в зала 4, където ще представим нашата ексклузивна селекция от най-качествените имоти в България и чужбина. Ще имате възможността да се срещнете лично с директорите на компанията, както и с водещи мениджъри и брокери от офисите ни в цялата страна, да получите тяхното експертно мнение по въпроси, свързани с пазара на луксозни имоти у нас и в чужбина.

За посетителите на изложението, организаторите са подготвили множество интересни събития – конференции, атрактивни томболи, аукциони, модна фиеста, гурме изненади, всички те подправени с много стил и блясък.

Ако желаете предварително уговорена среща с управляващия директор на ЛУКС ИМОТИ Никола Стоянов, моля да се свържете с мен на тел. 0885 111 911, ще се радвам да съдействам.

Очакваме ви!

Росалина Паскалева, PR, ЛУКС ИМОТИ

Видяна общо: 914 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.